BobbyBG_bluegrey_sprogoen.jpg

Når sproget skal styrkes gennem leg

* Kommer i 2019 *

 
BobbyAB_sprogoen_sprogeriet.jpg
 

Bobby

 Når børn udvikler sig sprogligt, har de brug for at spejle sig i voksne og kammerater. Leg, motivation og meningsfulde kontekster er nøglekomponenter i dette samspil.

I Bobby materialet følger du Bobbys hverdag i situationer, som børn kan genkende fra deres egen hverdag. Indholdet i Bobby materialet er bygget op om forskningsbaserede sprogstimulerende strategier og udfoldes i form af fælles aktiviteter samt børnebøger. Via dialog, læsning og leg arbejder de voksne aktivt med målrettede sprogstimulerende strategier, mens de sammen med børnene udforsker sproget.

 
 

Hvad får du?

Med Bobby materialet kan børn og voksne i fællesskab udforske seks sproglige domæner: Sprogets lyde, Ordforråd, Grammatik, Sprogforståelse, Historiefortælling, Kommunikative strategier.

Bobby materialet indeholder: 6 bøger om Bobby, 1 Aktivitetsplade, 6 Aktivitetsskiver med drejepile, 1 Aktivitetshæfte med i alt 216 aktiviteter (36 aktiviteter inden for hvert sprogligt domæne) og en smart opbevaringsløsning.


*Bobby 1-3 år er første sæt i en serie, som indenfor de næste par år udvides med Bobby 3-4 år og Bobby 4-6 år.

Skærmbillede 2019-01-24 kl. 23.01.07.png

Sæt jeres eget præg på Bobby materialet

Er du interesseret i at oprette et samarbejde omkring udvikling og implementering af Bobby materialet i din kommune, så vil vi meget gerne tale med dig om det.