BobbyBG_bluegrey_sprogoen.jpg

Når de sproglige domæner skal styrkes igennem leg

* Kommer i 2019 *

 
BobbyAB_sprogoen_sprogeriet.jpg
 

Bobby og SprogØen

 Når børn udvikler sig sprogligt, har de brug for at spejle sig i voksne og kammerater. Leg, motivation og meningsfulde kontekster er nøglekomponenter i dette samspil.

I SprogØen følger du Bobbys hverdag i situationer, som børn kan genkende fra deres egen hverdag. Indholdet i SprogØen er bygget op omkring forskningsbaserede sprogstimulerende strategier og udfoldes i form af fælles aktiviteter samt børnebøger. Via dialog, læsning og leg arbejder de voksne aktivt med målrettede sprogstimulerende strategier, mens de sammen med børnene udforsker sproget.

 
 

Hvad får du?

Med SprogØen kan børn og voksne i fællesskab udforske de seks sproglige domæner: Sprogets lyde, Ordforråd, Grammatik, Sprogforståelse, Historiefortælling, Kommunikative strategier.

SprogØen indeholder: 6 bøger om Bobby, 1 Aktivitetsplade, 6 Aktivitetsskiver med drejepile, 1 Aktivitetshæfte med i alt 216 aktiviteter (36 aktiviteter inden for hvert sprogligt domæne) og en smart opbevaringsløsning.


*SprogØen 1-3 år er første sæt i en serie, som indenfor de næste par år udvides med SprogØen 3-4 år og SprogØen 4-6 år.

Skærmbillede 2019-01-24 kl. 23.01.07.png

Sæt jeres eget præg på SprogØen

Er du interesseret i at oprette et samarbejde omkring udvikling og implementering af SprogØen i din kommune, så vil vi meget gerne tale med dig om det.