Talepilotens lydsymboler

Talepiloten er vores app, som styrker børns evne til at skelne sproglyde. Talepiloten er baseret på den anerkendte metode P.O.P.T til at hjælpe børn med fonologiske vanskeligheder (udtalevanskeligheder). Du kan læse mere om app’en her, hvor du også kan købe licens til at bruge app’en. Hvis du som logopæd køber licens til Talepiloten via os, tilbyder vi at oprette adgang til forældre, så de kan arbejde videre derhjemme - uden beregning.

Gratis materialer til dagtilbud og skoler

Gratis materialer til download Barnets dagbogI en tid, hvor strukturer og rutiner er brudt og ændret, er en god aktivitet at hjælpe dit barn med at skrive dagbog. Dette hjælper barnet med at holde fast...

Materialer til Brobæklunden

Med opgaverne og materialerne her på siden kan du sammen med børn i dagtilbud og skole blive klogere på naturens nedbrydningsprocesser. Brug materialerne til at tale om nedbrydning, løs opgaverne og få derved et godt fundament for en rigtig god og lærerig oplevelse sammen i Brobæklunden.

Forholdsord med BOBBY

Betydningen af de forskellige forholdsord er rigtig gode for børn at kende! Når børnene kender betydningen af forholdsord som f.eks. foran og bagved er de hjulpet godt på vej, når de skal forstå mange af hverdagens beskeder - kan du stille dig bagved Adam? Glasset skal stå på bordet. osv.

Forårs SFO Sangen

I Sprogeriet er vi (desværre) ikke musiklærere - eller særligt musikalsk begavede, men vi er meget bevidste om de læringsmæssige gevinster, musikken har at byde på. Alle sproglige områder sættes i spil, når en særlig...